את עורכת הדין ניקול לוין, הכרתי, במסגרת שתי עיסקאות נדל”ן שביצעתי בחודש פברואר 2009.

התרשמתי שניקול לוין היא עורכת דין מאוד מקצועית, שמבינה היטב איך עובדות המערכות השונות, היכן יכולים להיות בעיות וכשלים – ולטפל בהם במיומנות רבה.

אבל עורכת הדין ניקול לוין, היא קודם כל בן אדם.

יש לה זמן להסביר ולפרוס את כל התמונה ולתת ללקוח שלה הרגשה שיש על מי לסמוך.

אין שום ספק בליבי, שאם אזדקק בעתיד לעורכת דין בתחום הנדל”ן, אבחר בעורכת הדין ניקול לוין ללא כל היסוס.

חזי זארי, פתח תקוה


“אני ממליץ בחום ובלי היסוס על ניקול לוין. לא רק שהיא מייצגת את לקוחותיה ביושר, היא גם מצפונית ובקיאה מאוד בדיני המקרקעין בישראל. שליטתה המוחלטת באנגלית ובעברית היא בפירוש יתרון. היא מבינה את שתי השפות טוב מאוד, ויתרה מכך, היא גם מבינה את שתי התרבויות. זהו יתרון ברור כשמנהלים משא ומתן מול ילידי הארץ.

יותר מכל, ניקול הוגנת מאוד בעסקים. היא מבינה את צרכיהם של שני הצדדים בחוזה, והיא מסוגלת, בכך שהיא לוקחת בחשבון את שני הצדדים, לנהל את העסקה הטובה ביותר עבור הלקוח שלה. ניקול היא מגשרת מיומנת ואפילו כשהיא באה במגע עם טיפוסים קשים, היא מצליחה לנווט את דרכה בקלות.

אם אתם מחפשים מומחית משפטית ממדרגה ראשונה, שהיא גם אדם חברותי מאוד, ניקול היא בחירה מצוינת”.

איאן רוגוב, קייפטאון, דרום אפריקה


“שכרנו את שירותי משרד עורכי-דין ניקול לוין גם כשמכרנו את הבית שלנו וגם כשרכשנו בית חדש. בשתי העסקאות ניקול היתה יסודית מאוד ועדכנה אותנו על ההתקדמות בכל חוזה. כשמכרנו את הבית היו שני קונים שונים שהתעניינו בו. כל אחד מהם הציע תנאים שונים, וניקול פירטה לנו את היתרונות והחסרונות בכל הצעה, בלי לנסות להשפיע על ההחלטה שלנו. במיוחד עזר לנו שהיא יידעה אותנו אילו הוצאות נלוות נצטרך להכניס לתקציב, כך שידענו בדיוק איפה אנחנו עומדים מבחינת כספית. היא וידאה שנדע איזה שאלות לשאול והיא סיפקה לנו תשובות.

כשמכרנו את הבית, ניקול ייצגה את שני הצדדים בעסקה. היא היתה הוגנת, מוסרית מאוד וניהלה את המשא ומתן ביושר רב. אני ממליץ עליה כעורכת דין מצוינת לענייני נדל”ן”.

דביר תכלת, מודיעין


“ניקול ייצגה אותנו כשרכשנו את הבית שלנו. המוכרים היו בעייתיים וסירבו לכבד כמה סעיפים חשובים בחוזה. מבחינתם, החוזה לא היה שווה את הנייר שעליו הוא נכתב, והם התעלמו מהמחויבות המשפטית שלהם כלפינו.

כל חוויית הרכישה היתה נוראית מבחינתנו, אבל הפכה נסבלת בזכות יכולתה של ניקול להיכנס לתוך התסבוכת ולגשר בינינו עד שמצאנו פתרון. לאורך כל הדרך, ניקול שמה את האינטרסים שלנו בראש סדר העדיפויות. היא היתה קשוחה אבל הוגנת, ובסוף הצליחה לשכנע את המוכרים לכבד את סעיפי החוזה”.

ש”ר, בית שמש